Pozovite naš Menadžment

+38268571943

O nama

img img img
O nama

NED MONTE DOO

NED MONTE čini iskusan, stručan i kreativan tim ljudi. Specijalizovani smo za izvodjenje svih završnih radova u građevinarstvu na objektima različitih namjena. Sve vrste građevinskih, fasaderskih, molerskih, gipsarskih, dekorativnih radova predstavljaju deo naših usluga.

Firma "NED MONTE" je osnovana 2011. godine u Tivtu, sa prethodnim iskustvom, koje je sticano 20 godina unazad, vođen entuzijazmom vlasnik i direktor Zoran Nedaković , preuzeo je odgovornost koju nosi svaki preduzetnik okupivši tim sposobnih i iskusnih majstora, koji postavljaju standarde kvaliteta na tržištu Republike Crne Gore.

Specijalizovani smo za izvođenje završnih radova u građevinarstvu, posebno na malim poslovno-stambenim, tako i na većim objektima raznih namjena. Posjedujemo kompletnu operativu za izvođenje radova.

Imamo iskustvo u radu sa različitim tehnikama kojima Vam omogućavamo da dizajn vašeg prostora uskladimo sa Vašim željama. Podjednako dajemo važnost svakom našem projektu.

Pored kvaliteta pri izvođenju radova, garantujemo tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

Budimo u kontaktu

  • Njegoševa 8a, 85320 Tivat

  • +38268571943