Njegoševa 8a, 85320 Tivat

+38268571943

o nama

“NED MONTE DOO”

NED MONTE čini iskusan, stručan i kreativan tim ljudi. Specijalizovani smo za izvodjenje molerskih, gipsarskih, fasaderskih, dekorativnih radova i završnih radova u građevinarstvu na objektima različitih namena.

Istorija

Firma "NED MONTE" je osnovana 2011. godine u Tivtu, sa prethodnim iskustvom, koje je sticano 15 godina unazad, vođen entuzijazmom vlasnik i direktor Zoran Nedaković , preuzeo je odgovornost koju nosi svaki preduzetnik okupivši tim sposobnih i iskusnih majstora, koji postavljaju standarde kvaliteta na tržištu Republike Crne Gore.

Specijalizovani smo za izvođenje završnih radova u građevinarstu, posebno molersko-farbarskih, fasaderskih, gips – karton, dekorativnih i tapetarskih radova, kako na malim poslovno-stambenim, tako i na većim objektima raznih namjena. Posjedujemo kompletnu operativu za izvođenje radova.

Imamo iskustvo u radu sa različitim dekorativnim tehnikama (dekoracija zidova) kojima Vam omogućavamo da dizajn vašeg prostora uskladimo sa Vašim željama. Podjednako dajemo važnost svakom našem projektu.

Pored kvaliteta pri izvođenju radova, garantujemo tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

naš tim