Njegoševa 8a, 85320 Tivat

+38268571943

TAPETARSKI RADOVI

Dizajn tapeta danas je profinjeniji nego ikad. Uzorci i boje na njima dolaze u najrazličitijim kombinacijama. Ako mislite da su tapete retro stil i vraćanje u prošlost varate se, jer danas tapetama možete na najlakši način da postignete da Vaš stan izgleda moderno i ekskluzivno.

Trendovi u dizajnu enterijera se mijenjaju, dolaze novi, ali istovremeno se vraćaju i stari. Današnja popularnost art deco stila vratila je tapete u modu. One sada vrlo često dolaze u kombinaciji sa kristalnim lusterima, ali se pojavljuju i u potpuno minimalističkim prostorima. Ranije su se tapetama oblagali cijeli zidovi, a danas je dovoljno oblijepiti samo jedan zid. Zbog elemenata na tapetama one su, same po sebi, ukras koji ispunjava i uljepšava prostor. U tako ukrašenom prostoru, čak i slika na zidu je suvišna.

Osvrnite se oko sebe, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, bićete iznenađeni koliko je zidova u Vašem stanu savršeno mjesto za tapete. Moda je nepisan način na koji se odijevamo ili uređujemo prostor. Dobar osjećaj u sopstvenoj koži. Zbog toga je potrebno da se osjećate zadovoljno nakon što ste odlučili šta unijeti i kako urediti Vaš životni odnosno radni prostor.

Ne brinite zbog tapeta! To su samo tapete! Odaberite dezen, boju i strukturu! Stvorite novu atmosferu, promijenite ukupan izgled ili prikrijte neki nedostatak! Možete se igrati kontrastima, a možete se držati boja koje diktira Vaš prostor. Ako se umorite od dezena na Vašim zidovima ili smatrate da je staromodan, možete ga promijeniti na isti način na koji mjenjate sliku, zavjesu ili vazu, i zapamtite: Vaši zidovi su živi!